Anthon Berg marcipanbrød
Anthon Berg marcipanbrød en klassiker alle kender og elsker. Hvem har ikke prøvet at være lækkersulten og så lige nuppe et marcipanbrød. Marcipanbrødet kommer i mange størrelser og variationer, så der er noget til at tilfredsstille en hver smag.
Anthon Berg chokolade med en lang historie
AB Grundlagt i 1884, kender de fleste og forbinder det nok mest med Marcipanbrød og lækre fyldte chokolader guld æsker. Hvad mange ikke ved, er at marcipanbrødet startede som en forkælelses snack til ventende kunder og først blev en selvstændig salgsvare i 1898. I 1954 bliver AB opkøbt af Toms chokolade og i 1957 opnår de at blive kongelige hof leverandører. I dag kender stort set alle AB og har smagt deres traditionsrige produkter.
Familie blanding.
Vi bruger Anthon Berg marcipanbrød i vores familie blanding sammenmed bl.a. nougatdessertstykker, trøffelkrokant, chokoladepralines med mørk chokolade, hvid chokolade med passionsfrugt-creme, chokoladepralines med lys chokolade, fransk nougat med nødder betrukket med hvid chokolade, pralines med kokos-creme, hasselnøddeganasche med crunch i lys chokolade, kaffepralines m.m. så er der helt sikkert noget for enhver smag. og både børn og voksne vil nyde blandingen.